BİLECİK / MERKEZ - Bilecik Mesleki Eğitim Merkezi

MESEM ÖĞRENCİLERİ BU YILDA AVRUPA´DA...

Bilecik Mesleki Eğitim Merkezi öğrencileri Erasmus+ Programı Mesleki Eğitim Öğrenci ve Personel Hareketliliği Faaliyeti kapsamında 2018 yılında da Avrupa da staja devam edecekler.

Bilecik Mesleki Eğitim Merkezi olarak Erasmus+ Programı Mesleki Eğitim Öğrenci ve Personel Hareketliliği Faaliyeti kapsamında 2018 yılı Teklif Çağrısı döneminde sunulan 2018-1-TR01-KA102-053224 numaralı ve Bileciğin İş Gücü ile Piyasalarının Uyumlaştırılması başlıklı proje teklifiniz, uygunluk kriterlerini karşılayarak bağımsız dış uzmanların içerik değerlendirmesine tabi tutulmuş ve yeterli asgari puanı sağlaması sonucunda seçim sürecine dahil edilerek  kabul edilmiştir. Bu proje ile 10 öğrencimiz Fransa Pariste TİG kaynağı; 10 öğrencimiz Avusturya Bregenz'de Torna ve 10 öğrencimiz de Romanya Bükreş'te Demobrazyon stajı yapacaktır.

Yayın: 28.08.2018 - Güncelleme: 06.12.2019 13:27 - Görüntülenme: 731