BİLECİK / MERKEZ - Bilecik Mesleki Eğitim Merkezi

Okulumuz öğretmenlerinden eğlenceli matematik ve ozanlık kültürü etkinliği

Okulumuz öğretmenlerinden Atilla Polat ve İbrahim Yumuşak Bilecik Atatürk ilkokulu 2-G sınıfı öğrencilerine eğlenceli matematik etkinliği ile ozan ve aşıklık geleneğini tanıtan söyleşi düzenledi.

Gülay Öcal Polat öğretmenleri ile birlikte Bilecik Ozanlar, Yazarlar, Şairler, Aşıklar derneğine gelen küçük öğrencilerimize hem eğlenceli matematik etkinliği düzenledik hem de önemli kültürlerimizden olan geçmişten geleceğe ozanlık geleneğimizi tanıttık. Öğrencilerimizin soruları ile kültürümüze olan ilgilerini gördükçe geleceğe olan umudumuz arttı.

Etkinlikte ayrıca öğrencilerimiz ozanlarımızı dinlerken müzik ve matematiğin iç içe olduğunu da gördüler.

Yayın: 20.12.2019 - Güncelleme: 20.12.2019 14:42 - Görüntülenme: 886