BİLECİK / MERKEZ - Bilecik Mesleki Eğitim Merkezi

Bilecik Mesleki Eğitim Merkezi

Adres
CUMHURİYET MAHALLESİ DEĞİRMEN SOKAK NO9 HALK EĞİTİM MERKEZİ VE MESLEKİ EĞİTİM MERKEZİ MERKEZ / BİLECİK
Vizyon
Türk Millî Eğitiminin temel amaç ve ilkeleri doğrultusunda, yaygın eğitim ile mesleki eğitimi kurumsallaştıran, çağdaş insan anlayışı ile bütün yenilikleri topluma aktaran ve bu şekilde toplumsal mutluluğa ve kalkınmaya hedeflenen bir kurum olmak.
Misyon
Halkın yaşam kalitesini yükselterek, toplumsal refahı artırmak için; yaşam boyu öğrenme perspektifi içerisinde, toplumun her yaş ve eğitim düzeyindeki kişilere enerjilerini ve yaratıcılıklarını ortaya çıkaracak, öğrenme, iş ve yaşam becerilerini geliştirecek, her zaman ve her yerde uygulanabilecek yaygın eğitim programları geliştirmek, işgücü piyasasının ihtiyaç duyduğu çırak, kalfa ve ustaların geliştirilmesini sağlamak, gerekli yasal düzenlemeler yapmak ve denetlemek.
Ulaşım
Okulumuz şehir merkezindedir. Tepebaşı´nda Halk Eğitim Merkezi ek binasında eğitim-öğretim faaliyetlerini sürdürmektedir. Her mahalleden ulaşım oldukça kolaydır. Bütün dolmuşlar-servisler kurumumuzun önünden geçmektedir.
Yerleşim Yeri
Cumhuriyet Mahallesi Değirmen Sokak No:9 Merkez-BİLECİK TELEFON: (228) 212 21 90
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Yurtdışı Proje Faaliyetleri
Her yıl AB Ortak Proje Çalışmaları kapsamında başvuru yapılmaktadır. Önceki yıllarda kabul edilmiş ve yürütülmüş AB Projeleri bulunmaktadır.